Fischer XTR Ranger 84 + Rsw 10 binding + Fischer skischoenen + Stokken

Oorspronkelijke prijs was: €967.00.Huidige prijs is: €499.00.

Artikelnummer: N/B Categorieën: , , ,

Ga Voor Goud op de Pistes met de Fischer XR Ranger 84 compleet skiset!
Let op: Dit set bestaat uit ski’s, bindingen, schoenen en stokken

De winter staat voor de deur en dat betekent dat het tijd is om je klaar te maken voor onvergetelijke avonturen op de pistes! Bij Skicenter Fam Coenraad in Oisterwijk hebben we een exclusieve aanbieding die je niet wilt missen.

Jouw Compleet Ski-Set: We zijn trots om je de Fischer XR Ranger 84 aan te bieden, een ski-set die alles bevat wat je nodig hebt voor een fantastische skireis. Dit pakket bevat:

  • Fischer XR Ranger 84 Ski’s: Deze ski’s zijn ontworpen voor zowel de beginnende als de ervaren skiër. Met hun veelzijdigheid en uitstekende prestaties zorgen ze ervoor dat je moeiteloos de hellingen afdaalt, of je nu op groomed pistes of in de poedersneeuw ski’t.
  • RSW 10 PR Bindingen: De hoogwaardige bindingen zorgen voor optimale veiligheid en comfort, waardoor je jezelf kunt concentreren op het plezier van het skiën.
  • Fischer Skischoenen: Deze skischoenen zijn speciaal ontwikkeld voor een perfecte pasvorm, zodat je volledige controle hebt tijdens het skiën. Comfort en prestatie gaan hand in hand!
  • Duurzame Skistokken: Onmisbaar voor elke skiër, onze skistokken bieden extra ondersteuning en stabiliteit, zodat je vol vertrouwen de pistes kunt verkennen.

Onweerstaanbare Prijs: Voor slechts €499,- krijg je dit compleet ski-set, een buitenkansje voor zowel beginners als gevorderden. Of je nu een weekendje weg gaat naar de bergen of een volledige skivakantie plant, met deze set ben je verzekerd van een geweldige tijd op de pistes!

Laagste Prijs Garantie en Omruilgarantie: Bij Skicenter Fam Coenraad staan we achter onze producten en onze klanten. Daarom bieden we een laagste prijs garantie; je betaalt nooit teveel. En als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met je aankoop, maakt onze omruilgarantie het eenvoudig om de juiste uitrusting te vinden.

Waarom Kiezen Voor Skicenter Fam Coenraad? Als dé specialist in wintersportuitrusting staan onze deskundige medewerkers voor je klaar om je te adviseren en te helpen bij het maken van de beste keuze. We begrijpen dat de juiste uitrusting het verschil kan maken, en we willen ervoor zorgen dat je volledig voorbereid bent om de sneeuw te trotseren.

Kom Langs in Oisterwijk: Wacht niet te lang! Deze aanbieding is slechts beperkt beschikbaar en de winter komt snel dichterbij. Bezoek ons in Oisterwijk, laat je inspireren door onze uitgebreide collectie en ga met de beste uitrusting de winter tegemoet. Zorg ervoor dat je klaar bent om de pistes te veroveren met de topkwaliteit die je verdient!

 

Leverbaar vanaf 1-10-2024

beoordelingen

Wees de eerste om “Fischer XTR Ranger 84 + Rsw 10 binding + Fischer skischoenen + Stokken” te beoordelen