Let op…
Onderhoud pas weer mogelijk november 2024

Ski & Snowboard onderhoud bij Skicenter Fam Coenraad

Met trots mogen wij gebruikmaken van het modernste onderhoudspark voor ski’s en snowboards van Nederland!
Met het Montana Gilde Service systeem van Kienhuis uit Denekamp bieden wij een behandeling die ook door Olympische topsporters wordt gebruikt.

We gaan alleen voor de beste kwaliteit en veiligheid!

Ski’s :
Waxen 10.- euro
Waxen & slijpen 22.50 euro
Waxen & slijpen & belaag reparatie 35.-

Snowboard :
Waxen 15.- euro
Waxen & slijpen 35.- euro
Waxen & slijpen & belaag reparatie 50.-
let op: Board aanleveren zonder bindingen aub.

Wanneer zijn mijn ski’s en/ of snowboard klaar:
Voor dinsdag afgeven, dan zijn deze vrijdag middag klaar.
Voor vrijdag afgeven , dan zijn deze woensdag ochtend klaar.

Het machinepark

De Montana Crytal Magic is een van de nieuwste machines van Montana International uit Zwitserland. Deze robot beschikt over een indrukwekkende technologie van he hoogste niveau met een grote diversiteit aan mogelijkheden. De brede steen voor het slijpen maakt de Crystal Magic uitermate geschikt om ski’s en snowboards over het gehele belag te kunnen slijpen. Net als onze andere robot, de Saphir II Pro, beschikt de Crystal Magic ook over de Pro-techcology waardoor de steen meebeweegt met de beweging van de ski’s of het board zodat de structuur van tip tot tail aanwezig is. 

Omdat we tegenwoordig ski’s hebben met de Rocker technologie, is dit van groot belang. Ook geeft de machine, door de Pro-Technologie, 30% minder druk over de gehele ski, maar juist wel de druk op de plekken waar het moet. Hierdoor wordt er minder materiaal afgeslepen en gaan ze dus langer mee!

Het nieuwe GRIPtech system voor de afwerking van de staalkanten is een sprong vooruit in de kwaliteit van ski en snowboard service: het geeft de staalkanten een precieze, scherpe en langhoudende edge kwaliteit.

De beschikken over een zeer modern en vernieuwd machinepark, met als topstukken de nieuwste Crystal Magic en de reeds revolutionaire Montana Saphir II Pro. Met deze capaciteit en verwerkingssnelheid van meer dan 100 paar ski’s per uur, staan we met de Crystal Magic en de Saphir II Pro op technologisch gebied aan de top!

Openingstijden:
Klik hier voor onze openingstijden

Adresgegevens:
Skicenter.nl Fam Coenraad
Gerard van der Lindenstraat 31
5063 CJ Oisterwijk