Race-uitrusting voor beginners, gevorderde en Pro's

Je bent opzoek naar een mooi race-set, maar weet niet direct wat je nodig hebt. Wat is een goede raceski en wat zijn de juiste raceschoenen? Wat heb je allemaal nodig, wat is de juiste maat ski's en skischoenen, hoe train je jezelf? Dit zijn allemaal vragen die daarbij komen kijken. In onze winkel te Tilburg helpen wij jou graag met het selecteren van de juiste uitrusting: welke ski's, skischoenen en andere materialen die je nog nodig hebt.

Wat heb je nodig:
De juiste race-uitrusting vraagt om een investering in ski's, skistokken en skischoenen. Daarnaast heb je nog tassen nodig en op termijn het liefst ook wat onderhouds-producten om je ski's en skischoenen in goede staat te houden. Voor wie nog nooit eerder op een race-uitrusting heeft geskied, is het aan te raden met wat voordeliger uitrusting te beginnen. Heb je al wat meer ervaring en wil je misschien wedstrijden gaan skiën of wil je een opleiding tot skileraar gaan volgen, dan is het verstandig om meteen een wat luxere uitrusting te kopen.


Wat kost een race-uitrusting
Een nieuwe race-uitrusting kun je kopen vanaf zo'n €600-. Dit zijn de allervoordeligste instapmodellen. We adviseren je te kijken in de prijsklassen tussen €600,- en €900,-. Hiervoor koop je dan een paar ski's, skischoenen en stokken waar je jarenlang mee vooruit kunt.  Als bonus krijg je bij skiscenter.nl 100 dagen omruilgarantie. Kies voor een kwaliteitsmerk zoals bijvoorbeeld Head, Fischer, Volkl, Lange, Dynastar of Nordica.

Winkel of online:
Het lijkt heel simpel en snel, online ski's en schoenen kopen. Alleen je kunt niet passen! Zelfs de meest ervaren skiër wil zijn skischoenen eerst passen. Ook is het fijn om ondertussen het eens te hebben over de juiste lengte van de ski's. Daar zijn de meningen namelijk nogal eens verdeeld over. Als wintersportfanaten weten wij daar natuurlijk alles vanaf. In ons Skicenter in Tilburg helpen wij je graag....

Jouw mooiste wintersportvakantie begint bij skicenter.nl

Copyright © SkiCenter.nl, Inc. All rights reserved.