Skicenter Fam Coenraad

Skicenter alles voor ski en snowboards

De naam Skicenter dekt de lading. Al meer dan 35 jaar geven Rob & Marian Coenraad advies bij aankoop van je wintersport uitrusting. Samen met dochter Renske doet het team graag waar het goed in is. En dat is adviseren en verkopen van ski’s, snowboards en toebehoren. Zo weet de klant precies waar die aan toe is bij Skicenter in Tilburg.

Skicenter zegt waar het op staat

Met een splinternieuwe website Skicecenter.nl en de wens die voor iedereen eenvoudig toegankelijk te maken, ligt de naamswijziging voor de hand. Zo zal iedereen die ski’s of snowboard online wil bestellen, direct zien waar we voor staan. Op skicenter.nl vindt u ook allerlei tips met betrekking tot de aankoop van ski’s en snowboards en advies met betrekking tot de juiste keuze en  onderhoud.

Service en unieke omruilgarantie blijven onveranderd

De service en het merkenaanbod van onze ski- en snowboardwinkel; o.a. Head, Fischer, Volkl, Lange, Look, Dynastar, Airtracks, Fastec, Dalbello, Blizard, Nordica, Leki, Tecnica. De unieke omruilgarantie, waarbij spullen binnen 100 dagen omgeruild mogen worden wanneer deze onverhoopt niet goed zitten of passen, blijft ook van kracht. Uiteraard verkopen we ook skihelmen, skibrillen en beschermingsartikelen.

Kom langs in Tilburg, wij helpen je graag.

Skicenter (Rob & Marian Coenraad)
Ringbaan Zuid 9a
5021 AA Tilburg

013 58 21 808

info@skicenter.nl

Copyright © SkiCenter.nl, Inc. All rights reserved.