Endeavor Snowboards voor iedereen!
Dit seizoen hebben we ons de vraag gesteld waarom het ontwerp van de snowboards eigenlijk moet afhangen van sekse en leeftijd. Waarom is een kinderbord altijd voorzien van een basisconstructie en cartoonafbeeldingen? Waarom zijn damesborden altijd super vrouwelijk? Iemand die kiest voor een Endeavor snowboard laat zich niet een hokje stoppen. Endeavor staat voor een prachtig design gecombineerd met top kwaliteit, hoge prestaties en een concurrerende prijs.

Endeavor collectie winter 2018
De nieuwe 18-19 collectie bevat 11 vormen met een unieke stroomlijn die perfect afgestemd is op het gewicht en lengte van de snowboarder en de schoenmaat. De snowboards gaan van 141cm tot 168cm.

Genderneutraal
Wij doen altijd ons best om dingen net een beetje anders te doen.
Hopelijk kun je deze eerste gender en leeftijd neutrale collectie in de snowboard branche net zo waarderen als wij.


Foundation Serie
Creatie is altijd het fundament van Endeavor geweest. Onze Foundation collectie lanceert 2 nieuwe boards - de Ranger en de Pioneer - en een nieuwe versie van de Live, Wat ons betreft bepaalt de Endeavor Foundation collectie de nieuwe standaard in snowboardontwerp.

Endeavor Ranger snowboard
€ 370.-
Endeavor Live snowboard
€ 370.-
Endeavor B.O.D. snowboard
€ 370.-

United collectie
Onze United collectie snowboards - Pioneer, High 5 en Clout- zijn voorzien van een totaal nieuwe constructies.

Endeavor Pioneer snowboard
€ 450.-
Endeavor High 5 snowboard
€ 450.-
Endeavor Clout snowboard
€ 450.-

Powder Quiver collectie
De Powder Quiver begon met een visie. Een visie om een verzameling unieke snowboards te maken die iconen zouden worden van stijl en snowboarden. We richten ons altijd al op vooruitgang zonder concessies te doen. We gaan voor de productie van snowboards waar we met trots onze naam kunnen zetten. De Powder Quiver is gegroeid en biedt nu meer maten en een geheel nieuw splitboard dat helemaal aan je quiver-vereisten voldoet. Het board is opnieuw afgewerkt met een nieuwe subtiele, maar toch zeer gave zwart op zwart graphic.Creatie is altijd het fundament van Endeavor

Endeavor Scout snowboard
€ 400.-
Endeavor Maverick snowboard
€ 400.-
Endeavor Archetype snowboard
€ 600.-
Endeavor Patrol Split snowboard
€ 800.-

Kom passen in het Skicenter Tilburg
Het lijkt heel simpel en snel, online skischoenen kopen. Alleen je kunt niet passen! Zelfs de meest ervaren snowboarder wil zijn snowboard of snowboardschoenen eerst passen. Ondertussen zet hij of zij graag een "boom" op over de juiste lengte van de ski's of snowboard. Daarom kom je als wintersportfanaat natuurlijk naar skicenter.nl in Tilburg.

Copyright © SkiCenter.nl, Inc. All rights reserved.